May 18, 2009

Time for Exam!!!

Melangkah masuk je minggu ni, maknanya dah abis la study live kt kampus nih, maknanya jugak exam dh dekat la. Ya Allah, nk jawab ape nih, rasa macam kosong je dlm kepala nih, mcm xde belajar ape2 pun. Tp bila bukak balik buku, tgk sikit2 (smbil baca...hehehe) rasa macam boleh jawab lah pulak. Abis tu, ape lg yg nk risau?? Ntah la, memang pelik sgt tiap kali dtgnya time exam. Rasa lain macam sgt. Sekejap rasa xblh, skejap rasa mcm dh excellent sgt, skjp rasa ade sikit2 je input yg dpt time kuliah,tutorial. Mintak2 la exam kali ni dipermudahkan oleh Allah. Sama mcm exam2 yg lepas, rasa xleh jwb, tp bila dh duk kt kerusi dlm dewan exam, penuh la jugak paper jwpn tuh. Hmm..paham lah jugak soalan tu nak ape, so pndi2 la goreng ikut kesesuaian tp masih brlandaskan ilmu yg dpt lah. Bukan main hentam je. Hmm, tgk lah esok, leh jwb ke x..tp rasa macam ok je...(poyo King ni kan..hahaha). EDU 3104 (behavior n classroom management), tggu aku na, ak dpt je paper, aku akan jwb tul2. Kerah je la ape yg ak ingat. Janji x hantar paper kosong. Ma'an Najah InsyaAllah. Rabbi Yassir wa la Tu'assir. :)

No comments: