November 25, 2009

Mukh de Syarif

Salam 'alaykum..di sini ade sedikit perkongsian bergambar dari ana sekitar mukhayyam IPT zon Utara (nama rasmi : Mukh de Syarif). Antara aktiviti yang kami jalani seperti eksplorasi alam/jungle tracking, eksplorasi diri & emosi, masak sendiri, war game dan macam2 lagi. Keseluruhannya memang menarik dan memenatkan..huhu..

sekitar aktiviti memecahkan ais..time ni memang penat..sebab baru sampai Dusun Pak Syarif


subuh yang penuh keheningan, tazkirah hati yang amat menenangkan

sebelum tracking, regang2 otot dulu


checkpoint pertama, ade la perkara yang dibincangkan tu..sebelum menjelajah hutan


sukanya dia..xtau kenapa :)

aktiviti menutup mata..hati2 weh...

istana pasir kumpulan ana..macam ape agak2nya..

nak hidupkan api amek masa lebih kurang sejam lebih...memang bukan pro la katakan..lgpun kayu api lembap je..

dah siap masak, hasilnya boleh tahan, nasik lemak yang best, kira boleh jual la jugak..haha..




5 comments:

assyahida said...

mcm best je prog ni... ramai eh g?pepun tahniah la.. sbb bjaya isi msa cti ngan baik..
hehe..slmt bcuti ...
thn dpn jgn lupe.. prog besar team kita..
=)

Putra Al-Maliki said...

girl x gi sekali ker.. x syokla.. kalau ade girl baru best.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Mi vida said...

to Putra..program ni ada jugak akhowat yang join..tp ana xnk letak gambar dorg..huhu...ape pulak kata org nnt...ceewaahh...baik je ayat.. :)

Mi vida said...
This comment has been removed by the author.
小美冰淇淋Paul said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社