January 04, 2010

Broadband??

Salam buat semua, ana kembali lagi..tapi mungkin untuk seketika sahaja. Hati tengah sakit nih..huhu..sebab nak akses blog xleh. Nampaknya, akan bersawang-sawangan lah blog nih. Kenapalah diorang nak buat mcm ni. Mood tuk mulakan sem baru kat sini baru je nak kembang mekar dah jadi kuncup balik..adoii. Apa rasional buat cmni? Abis sume benda x dpt nak buat. Selama ni pun, bnyk info2 n maklumat tuk assignment ke, keje kursus ke, ape2 ke ana dapat dari blog, tapi mcm mana pulak lepas ni? Kalau blocked friendster ke, myspace ke, hi5 ke, tagged ke, xpe la jugak..

Bergunakah broadband ketika ini??Aduhh..tidakk..tp nampaknya 'macam' kena beli je..huhu, tapi mampu ke (persoalan???huhu...). Tengok la dulu mcm mana, bajet sem ni kena buat rombakan besar2an...terpaksa.......


fikiranku yang semakin kusut memikirkannya..rasionalkah??




p/s : posting ni ana buat pun sebab guna proxy yg nak x nak je ade, kdg2 xleh, kdg2 boleh pulak. Kena refresh 3-4 kali (sampai berbelas2 kali pun ade..)baru la boleh, tulisan pun x leh tukar font, kaler lawa2..nak center kan text dia...ohh tidak!!!!tuhanku, berilah aku kesabaran..huhu

p/s terlatest : dh boleh edit font ngan size dia, gambar pun leh..tapi dengan usaha keras ana, terpaksa belajar bahasa2 html ni sebab ana kena edit html dia, x macam selalu..pening kepala



5 comments:

Frodo Baggins said...

hahahha rilex ... tenet ni mmg mencabul kesabarab gak kekadang .. muahahhahaha


>>_________<<

Mi vida said...

@frodo baggins : tau xpe..ni mmg tgh rilex la..lau x, xtau ape jd..

Aidi-Safuan said...

streamyx jom!

isha said...

streamyx laju
gune la streamyx
b'baloi baloi

Mi vida said...

@aidi-safuan & isha : streamyx memang guna,tp tu kt umah..skrg bukan kt umah dh..duk hostel..huhu...xde line tepon..(ke ade cara yg lain lau xde talian tetap??ana x pndai sgt pasal bnda2 ni..)