January 04, 2011

a year to go

Salam semua..

Setelah sebulan lebih blog ni tak di update, akhirnya aku kembali. Biasala, bila mood menjadi keutamaan, kemalasan la jadinye. 

Takde benda sangat nak ditulis, cuma nak kata, here i am, at last, hehe, very excited lorr, sebab dah lama menunggu tuk ada di tahun akhir ni. Hidup ni penuh dengan menunggu, and now still waiting..a year to go, biasala, penantian suatu penyeksaan, betul la tu.

Semester ni praktikum last, SK Panggas, Bukit Keteri, Perlis..tunggu kedatanganku k..haha, walaupun rasa beban je dengan praktikum ni, tapi terpaksala kan, mujur sbb "last", semangat tu still ada.

Akhir skali, harap dipanjangkan umo, sebab nak merasa alam pekerjaan pulak, dengan izinNya..inshaAllah...

3 comments:

::Madu Lebah:: said...

all the best ye!

Atikah Azmidi said...

Selamat berpraktikum..!

محمد فردوس سعد said...

@ madu lebah : shukron..

@ atikah : selamat!!! walaupun tuk kali ke3, tp tetap ada rasa neves..